Bel: 085-2084407!
Zonnepanelen schoonmaken
Schakel Van Vliet Greencleaning in voor uw zonnepanelenreiniging voor hoger rendement en een mooiere uitstraling. Extra schoon voor extra energie!

Zonnepanelen schoonmaken voor meer rendement

Uw zonnepanelen zijn een waardevolle investering waar u natuurlijk het meeste uit wilt halen. De zonnepanelen schoonmaken draagt hieraan in hoge mate bij. Extra schoon is immer extra energie! Van Vliet Greencleaning uit Schiedam komt binnen en buiten de regio Rotterdam bij bedrijven, organisaties en verenigingen langs om deze schoonmaak te realiseren.

Een grondige reiniging

Duurzaamheid staat tegenwoordig steeds hoger in het vaandel. Steeds meer ondernemers kiezen er dan ook voor om hun kantoorpand, appartementencomplex of ander pand te laten voorzien van betere isolatie en energiebronnen zoals warmtepompen en zonnepanelen. Dergelijke zonnepanelen reinigen is een klus die qua werk en belang niet onderschat dient te worden. Wist u bijvoorbeeld dat schone zonnepanelen meer energie opleveren? Van Vliet Greencleaning is dé schoonmaakspecialist en staat om die reden voor u klaar om uw panelen schoon te houden. Door middel van gedestilleerd water zorgen we ervoor dat uw rendement te allen tijde gewaarborgd blijft. Natuurlijk maken onze gecertificeerde, respectvolle en vriendelijke schoonmakers de klus netjes af door de panelen droog achter te laten.

Inclusief spinnen bestrijden

Bij de zonnepanelen schoonmaken kunnen wij de panelen eveneens direct behandelen met Spider Free, een speciale antispinnenspray. Een behandeling hiermee zorgt voor een luchtje dat spinnen niet fijn vinden, waardoor de beestjes op afstand blijven van uw zonnepanelen. Op die manier zult u niet snel last ondervinden van een spinnenplaag of spinrag. Bovendien blijven uw panelen er zo langer netjes uitzien. In de winter is er uiteraard geen behandeling nodig, maar in de zomer raden wij aan om ons eens per 3 maanden in te schakelen voor een Spider Free-behandeling. Wij komen dan langs om uw zonnepanelen stof- en spinvrij te maken.

Bel voor meer informatie of een afspraak om uw zonnepanelen te laten reinigen gerust naar 085-2084407 of maak hiervoor gebruik van het online contactformulier. Van Vliet Greencleaning komt vanuit Schiedam met alle plezier bij uw kantoor, bedrijfspand, woningcomplex, sportvereniging of ander gebouw langs.