Bel: 085-2084407!
Woningontruiming
Wees verzekerd van een professionele werkwijze door Van Vliet Greencleaning in te schakelen voor huisontruiming. Voor VvE en woningbouwcorporaties.

Woningontruiming voor een casco-oplevering

Een huis casco opleveren, zelfs in een vervelende situatie zoals bij een uithuiszetting of ongedierteplaag, is iets wat Van Vliet Greencleaning graag voor u regelt. Wij zijn hét adres voor professionele woningontruiming in Schiedam, Rotterdam en de rest van regio Zuid-Holland. Onze gekwalificeerde, klantvriendelijke en hardwerkende schoonmakers regelen alles van de meubels afvoeren tot het huis bezemschoon achterlaten.

Meubels af laten voeren

Het eerste wat er bij een woningontruiming of oplevering komt kijken, is uiteraard het huis leegruimen. Dit houdt in dat al het meubilair dat nog aanwezig is afgevoerd dient te worden. Van Vliet Greencleaning verzorgt de ontruiming voor u als woningcorporatie, VvE of als bedrijf voor een bedrijfspand al vanaf het eerste ogenblik. De woning leegruimen doen wij door een container te huren waarin we alle meubels opslaan. Vervolgens leveren we alles af bij de gemeente, zodat de artikelen in beslag of in opslag terecht komen. Vanzelfsprekend gaan onze medewerkers respectvol en netjes om met de weg te halen items. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan namelijk met stipt op nummer één bij ons schoonmaakbedrijf!

Huis netjes en schoon maken

Na de woning ontruimen kunnen wij meteen voor u aan de slag om het huis van top tot teen schoon te maken. Ideaal wanneer er sprake is van een huis opleveren voor een volgende huurder of bewoner. Hierbij kunt u denken aan alle reguliere schoonmaakdiensten waaronder de woning aanvegen, keukenkastjes schoonmaken, douche en ander sanitair reinigen en de ramen zemen. Het betreft hier geen specialistische reiniging maar gewoon het casco opleveren van de woning. Natuurlijk zijn al onze teamleden in het bezit van een VCA-certificaat, schoonmaakdiploma en glazenwassersdiploma. Daarbij werken zij verantwoordelijk, representatief en met plezier en nemen zij de werkzaamheden serieus. Zo verkrijgt u gegarandeerd het beste resultaat!

Vul het contactformulier in met uw vraag of opmerking of bel direct naar 085-2084407 om een afspraak te maken met Van Vliet Greencleaning uit Schiedam. Wij zijn flexibel en bieden te allen tijde hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.