Bel: 085-2084407!
Schoonmaakdiensten
Zorg dat uw pand van binnen en van buiten net, schoon en representatief is door Van Vliet Greencleaning in te schakelen. Ook op contractuele basis.

Schoonmaakdiensten van Van Vliet Greencleaning

Van Vliet Greencleaning is dé professional als het om diverse verschillende schoonmaakdiensten gaat. Vanuit Schiedam staan wij in de gehele regio én daarbuiten klaar voor bedrijven, woningcorporaties en andere instanties om een deskundige reiniging van top tot teen te verzorgen. Van een portiek schoonmaken tot volledige bedrijfsschoonmaak: wij doen het graag voor u.

Allerhande bedrijfsschoonmaak

Bedrijfspanden en kantoren schoonmaken is een vak apart waar eigenlijk altijd het oog van een kenner voor nodig is. Van Vliet Greencleaning is graag deze specialist voor uw instantie. Onze enthousiaste, klantvriendelijke en gecertificeerde schoonmakers komen bij u langs om op professionele en nette wijze uw gewenste reiniging uit te voeren. Voorbeelden van mogelijke schoonmaakdiensten zijn:

  • Vegen
  • Stofzuigen
  • Stoffen
  • Dweilen
  • Sanitair schoonmaken
  • Ramen zemen
  • Tapijt reinigen
  • Liftdeuren en hekwerken poetsen

Kortom: Van Vliet Greencleaning biedt een totale schoonmaakservice. Daarbij staan wij klaar voor uiteenlopende organisaties en realiseren wij alles van kantoorschoonmaak tot VvE-schoonmaak. Kleine en grote klussen zijn bij ons allemaal welkom op eenmalige, periodieke of contractuele basis. Voor ons schoonmaakonderhoud gebruiken wij doorgaans milieuvriendelijke middelen en gaan we voor niets minder dan de hoogste kwaliteit tegen een goede prijs.

Representatieve professionals

Wanneer u ervoor kiest een schoonmaker op kantoor of bij een ander pand langs te laten komen, moet er wel sprake zijn van vertrouwen. U laat immers een partij die u niet kent bij u over de vloer komen, en dat meestal regelmatig of zelfs iedere dag. Van Vliet Greencleaning staat garant voor professionele, klantvriendelijke en vertrouwelijke dienstverlening. Onze schoonmakers zijn steevast beleefd, respectvol, representatief en hardwerkend en streven er altijd naar om écht de beste te zijn.

Neem contact op met Van Vliet Greencleaning om direct een afspraak te maken of meer informatie op te vragen. U bereikt ons snel en eenvoudig via tel. 085- of het online contactformulier. Wij staan 24/7 voor u klaar binnen en buiten regio Schiedam en Rotterdam.