Bel: 085-2084407!
Glazenwasser
Laat de ruiten van uw pand grondig onder handen nemen door de professionele glazenwassers van Van Vliet Greencleaning. Geen raam is ons te hoog!

Van Vliet Greencleaning: uw professionele glazenwasser

Dé schoonmaakspecialist in de regio, Van Vliet Greencleaning, staat tevens voor u klaar als uw glazenwasser in Schiedam en verdere omstreken. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze deskundigheid met hoogwerkers, glazenwassersbakken en Tucker-systemen zijn wij in staat ieder gebouw een blinkend schone en representatieve uitstraling te geven. Inzetbaar voor iedere organisatie!

Glasbewassing tot op grote hoogte

De waarde van goede glasbewassing dient niet onderschat te worden. De buitenkant van uw pand is immers het eerste wat uw klanten, partners of gasten te zien krijgen. Daarom is het van groot belang om een professionele glazenwasserij in te schakelen wanneer het om uw ramen wassen gaat. Glazenwassersbedrijf Van Vliet Greencleaning is op dit gebied met alle plezier uw specialist. Onze gecertificeerde glazenwassers kunnen binnen en buiten uw ramen zemen, zodat uw gebouw er weer helemaal spik en span uitziet. En omdat wij bekend zijn met het werken met telescoopreinigers, hoogwerkers en glazenwassersbakken is geen raam ons te hoog! Zelfs de hoogste verdieping of het moeilijkst bereikbare raam is voor ons geen enkel probleem. Hierdoor zijn wij dé ramenwasser voor bedrijven, woningcorporaties en andere instanties.

Voor kwaliteit, veiligheid en voordeel

Kwaliteit staan bij ons te allen tijde voorop. Niet alleen zorgen we ervoor dat uw gebouw er weer als nieuw uitziet, ook onze glazenwassers zijn beleefd, representatief en professioneel. Bovendien beschikt elk van onze medewerkers over een glazenwassersdiploma en VCA-certificaat, zodat zij naast de kwaliteit eveneens de veiligheid kunnen waarborgen. Afspraken komen we altijd na en we streven er continu naar u zo veel mogelijk te ontzorgen. Daarom kunnen wij naast ruiten wassen eventueel in overleg de dakgoten reinigen. Op die manier heeft u nergens meer omkijken naar. Uiteraard bieden wij onze diensten aan tegen een scherpe prijs, waardoor u nooit teveel betaalt.

Interesse gekregen of wilt u eerst meer weten over hoe wij uw gevel en/of dakgoot schoonmaken? Kom in contact met Van Vliet Greencleaning door te bellen naar tel. 085-2084407 of het contactformulier in te vullen. Wij helpen u met alle plezier verder en komen vanuit Schiedam binnen en buiten de regio Rotterdam bij u langs.