Bel: 085-2084407!
Gevelreiniging
Kom van hardnekkige en onooglijke graffiti op uw gevel af door schoonmaker Van Vliet Greencleaning in te schakelen. Ook voor containerschoonmaak.

Gevelreiniging voor een representatief uiterlijk

Wanneer de gevel van uw wooncomplex of bedrijfspand is beklad met graffiti bent u bij Van Vliet Greencleaning aan het juiste adres. Ons professionele schoonmaakbedrijf gaat voor u aan de slag met deskundige gevelreiniging in Schiedam en veel verdere omgeving. Vertrouw op onze expertise voor een ontzorgende, vakkundige, duurzame en aantrekkelijk geprijsde dienstverlening.

Graffiti verwijderen

Vandalisme is een vervelend fenomeen wat ervoor kan zorgen dat uw gevel plotseling beklad is met onooglijke graffiti. Om dit weg te laten halen kunt u het beste bij een specialist zijn. Van Vliet Greencleaning staat voor u klaar om dit voor u te realiseren. Door middel van een hogedrukreiniger met enkel heet water van 360°C kunnen wij op zeer effectieve en bovendien milieubewuste manier graffiti verwijderen. Mocht er sprake zijn van bijzonder hardnekkige aanslag, dan gebruiken wij eventueel zand om de graffiti te zandstralen. Zo zorgen we ervoor dat uw gevel er binnen een mum van tijd weer netjes en representatief uitziet. Let wel: wij zullen uw gevel schoonmaken door deze te ontdoen van graffiti, maar doen niet aan hak- en voegwerk.

Overige toepassingen

Bovengenoemde duurzame en efficiënte hogedrukreiniger zetten wij tevens in om afvalcontainers te ontdoen van vuil. Dergelijk vuil verwijderen is belangrijk om ongedierte, schimmel en rot te voorkomen. Daarbij draagt het bij aan een minder doordringende geur en betere kwaliteit en levensduur van uw containers. Daarnaast is de stoommachine te gebruiken op bijvoorbeeld Trespa-platen, noodtrappen en galerijen. Met andere woorden: wij kunnen naast een gevel reinigen allerlei andere oppervlakken ontdoen van graffiti. Te allen tijde leveren onze professionals snel een prachtig eindresultaat tegen een scherpe prijs.

Maak een afspraak voor gevelreiniging door Van Vliet Greencleaning door het contactformulier in te vullen of te bellen naar tel. 085-2084407. Wij staan klaar voor bedrijven, woningcorporaties en andere instanties in Schiedam, Rotterdam en verdere omstreken.