Bel: 085-2084407!
Galerijen schoonmaken
Geniet van een perfect schone galerij door Van Vliet Greencleaning in te schakelen voor professionele reiniging. Kwaliteit en klantvriendelijkheid!

Galerij schoonmaken? Van Vliet Greencleaning!

Gaat het om een openbare ruimte zoals een galerij schoonmaken in Schiedam en omstreken, dan komen de professionals van Van Vliet Greencleaning graag over de vloer om de klus te klaren. Dankzij onze flexibele, secure werkwijze geniet u binnen de kortste keren weer van een brandschone galerij. Spinvrij, stofvrij, zonder groene aanslag en gewoon heerlijk fris!

Onderhoud van openbare ruimtes

Een woon- of werkomgeving moet voor iedereen prettig zijn om in te vertoeven. Daar is goede hygiëne onlosmakelijk onderdeel van. Wanneer de trappenhuizen, galerijen, portieken en andere openbare ruimtes niet schoon zijn, heeft dat effect op het comfort en dus op het woonplezier of de werksfeer/productiviteit.

Een galerij wordt elke dag weer intensief gebruikt. Er komen aardig wat voeten over de vloer. Daardoor stapelt het vuil zich vaak in rap tempo op. Dat oogt niet prettig, ruikt soms niet al te fris en kan – in geval van bijvoorbeeld water of modder – zelfs voor gevaarlijke situaties zorgen. Reden genoeg dus om tijdig de galerij schoon te laten maken!

Professioneel schoonmaakbedrijf

De galerij schoonmaken is een fikse klus. Een die best wat tijd in beslag neemt en om de nodige expertise vraagt. Niet zo vreemd dus dat de meeste mensen ervoor kiezen om dit op te laten nemen in bijvoorbeeld de VvE-schoonmaak. Een professioneel schoonmaakbedrijf levert u te allen tijde het beste resultaat – in ieder geval wanneer u voor Van Vliet Greencleaning kiest. Als we het doen, doen we het goed! Wij nemen de galerij écht grondig, van top tot teen, onder handen. U geniet bij ons van de volgende voordelen:

  • U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Kwaliteit en scherpe prijzen gaan bij ons hand in hand
  • Onze gecertificeerde schoonmakers zijn harde werkers die zich volledig storten op de werkzaamheden
  • Flexibele service, 24/7!
  • Naast de galerij ook het portiek, de lift en/of het trappenhuis schoonmaken? Geen probleem!

En natuurlijk het grootste voordeel: gewoonweg een blinkend schoon resultaat. Vraag direct uw offerte op via tel. 085-2084407 of het online contactformulier. Wij staan in de hele regio Schiedam spoedig voor u klaar.